§392.9 Inspection of cargo, cargo securement devices and systems.   
Guidance Q&A
Question 1: Is a vehicle’s cargo compartment considered sealed according to the terms of §392.9(b)(4) when it is secured with a padlock, to which the driver holds a key?

Guidance: No. The driver has ready access to the cargo compartment by using the padlock key and would be required to perform the examinations of the cargo and load-securing devices described in §392.9(b).
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