
§392.7 Equipment, inspection and use.   
Guidance Q&A
Question 2: Must both drivers of a team operation comply with the provisions of §392.7 before driving?
Guidance: §392.7 states that a driver must be satisfied that the vehicle is in good working order before operating the vehicle. If a driver is satisfied with a co-driver’s inspection, or a safety lane inspection, then the requirement of this section will have been met.
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