
§392.60 Unauthorized persons not to be transported.    
Guidance Q&A
Question 1: Does §392.60 require a driver to carry a copy of the written authorization (required to transport passengers) on board a CMV?

Guidance: No, the authorization must be maintained at the carrier’s principal place of business. At the discretion of the motor carrier, a driver may also carry a copy of the authorization.
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