§392.5 Alcohol prohibition.   
Guidance Q&A
Question 3: Does the prohibition against carrying alcoholic beverages in §392.5 apply to a driver who uses a company vehicle, for personal reasons, while off-duty?
Guidance: No. For example, an owner-operator using his/her own vehicle in an off-duty status, or a driver using a company truck or tractor for transportation to a motel, restaurant, or home, would normally be outside the scope of this section.
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