§391.65 Drivers furnished by other motor carriers. 
Guidance Q&A
Question 4: If a driver furnished by another motor carrier is in the second carrier’s service for a period of 7 consecutive days or more, may the driver still fall under the exemption in §391.65?
Guidance: No. The driver becomes a regularly employed driver of the second motor carrier and the exemption in §391.65 is inapplicable.
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