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Guidance Q&A
Question 3: Is a motor carrier required to accept a certificate from the driver’s regularly employing motor carrier certifying that the driver is qualified per §391.65?
Guidance: No. If the motor carrier chooses not to accept the certificate issued by the regularly employing motor carrier furnishing the driver, the motor carrier must then assume responsibility for assuring itself that the driver is fully qualified in accordance with part 391.

