
§391.65 Drivers furnished by other motor carriers. 
Guidance Q&A
Question 2: May the certificate of qualification as prescribed by §391.65 be incorporated into another carrier’s forms such as a lease and/or interchange agreement?
Guidance: Yes. However, the certificate of qualification must be signed and dated by an officer or authorized employee of the regularly employing carrier.
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