§391.65 Drivers furnished by other motor carriers. 
Guidance Q&A
[bookmark: _GoBack]Question 1: May a nonmotor carrier which owns a CMV prepare the qualification certificate provided for in §391.65?
Guidance: No, only a motor carrier which regularly employs a driver may issue the required certification.



