§391.63 Multiple-employer drivers. 
Guidance Q&A
Question 1: Is a person employed by a nonmotor carrier in his normal duties considered an intermittent, casual, or occasional driver when employed by a motor carrier as a driver on apart-time basis?
Guidance: No. A person who drives for one motor carrier (even if it is only one day per month) would not meet the definition of an intermittent, casual or occasional driver in §390.5 since he/she is employed by only one motor carrier. The motor carrier must fully qualify the driver and maintain a qualification file on the employee as a regularly employed driver.
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