§391.51 General requirements for driver qualification files.
Guidance Q&A
Question 4: If a motor carrier maintains complete driver qualification files but cannot produce them at the time of the review or within two business days, is it in violation of §391.51?
[bookmark: _GoBack]Guidance: Yes. Driver qualification files must be produced on demand. Producing driver qualification files after the completion of the review does not cure a record-keeping violation of §391.51.
