Driver qualification files

§391.51 General requirements for driver qualification files.
Guidance Q&A
Question 2: Is a driver training school required to keep a driver qualification file on each student?
Guidance: A training school must maintain a driver qualification file when the training school is acting as the student’s employer or when the school leases a CMV to the student and is operating in interstate commerce.

