§391.31 Road test.
Guidance Q&A
Question 4: May a motor carrier designate another person or organization to administer the road test?

[bookmark: _GoBack]Guidance: Yes. A motor carrier may designate another person or organization to administer the road test as long as the person who administers the road test is competent to evaluate and determine the results of the tests.
