§391.31 Road test.
Guidance Q&A
Question 2: How does a student enrolled in a driver training school comply with the requirement to pass a road test?
Guidance: The road test is administered only after the student has demonstrated a sufficient degree of proficiency on a range or off-road course. A student who passes the road test and is qualified to operate in interstate commerce could cross a State line in the process of receiving training.
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