§391.25 Annual inquiry and review of driving record.
Guidance Q&A
Question 3: May motor carriers use third parties to ask State agencies for copies of driving records to be examined during the carrier’s annual review of each driver’s record?
Guidance: Yes. Although an examination of the official driving record maintained by the State is not required during the annual review, motor carriers that choose to do so may use third-party agents, such as driver information services or companies, to obtain the information. However, the motor carrier is responsible for ensuring the information is accurate.
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