§391.23 Investigations and inquiries.
Guidance Q&A
Question 1: When a motor carrier receives a request for driver information from another motor carrier about a former or current driver, is it required to supply the requested information?

Guidance: Generally no. See §382.405, however, for requests pertaining to drug and alcohol records.
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