§391.21 Application for employment.
Guidance Q&A
Question 2: Is there a prescribed or specified form that must be used when a driver applies for employment, or can a carrier develop its own application?

Guidance: There is no specified form to be used in an application for employment. Carriers may develop their own forms, which may be tailored to their specific needs. The application form must, at the minimum, contain the information specified in §391.21(b).
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