§391.21 Application for employment.
Guidance Q&A
Question 1: If a driver submits an application for employment and has someone else type, write, or print the answers to the questions for him and he signs the application, does this constitute a valid application?

Guidance: Yes. The applicant, by signing the application, certifies that all entries on it and information therein are true and complete to the best of the applicant’s knowledge.
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