§391.15 Disqualification of drivers.
Guidance Q&A
Question 7: If a driver is convicted of one of the specified offenses in §391.15(c), but is allowed to retain his driver’s license, is he/she still disqualified?

Guidance: Yes. A driver who is convicted of one of the specified offenses in §391.15(c), or has forfeited bond in collateral on account of one of these offenses, and who is allowed to retain his/her driver’s license, is still disqualified. The loss of a driver’s license and convictions of certain offenses in §391.15(c) are entirely separate grounds for disqualification.
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