§391.15 Disqualification of drivers.
Guidance Q&A
Question 6: If a driver has his/her privileges to drive a pleasure vehicle revoked or suspended by State authorities, but his/her privileges to operate a CMV are left intact, would the driver be disqualified under the terms set forth in §391.15?

[bookmark: _GoBack]Guidance: No. The driver would not be disqualified from operating a CMV.
