§391.15 Disqualification of drivers.
Guidance Q&A
Question 5: Do the disqualification provisions of §391.15 apply to offenses committed by a driver who is using a company vehicle for personal reasons while off-duty?

Guidance: No. Generally, the disqualification provisions of §391.15 apply when the offense was committed during on duty time (as defined in §395.2).  (See also §383.51 for additional information).
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