§391.15 Disqualification of drivers.
.
Guidance Q&A
Question 3: Is a driver holding a valid driver’s license from his or her home State but whose privilege to drive in another State has been suspended or revoked, disqualified from driving by §391.15(b)?

[bookmark: _Hlk32679847][bookmark: _GoBack]Guidance: Yes, the driver would be disqualified from interstate operations until his privileges are restored by the authority that suspended or revoked them, provided the suspension resulted from a driving violation. It is immaterial that he holds a valid license from another State. All licensing actions should be accomplished through the CDLIS or the controlling interstate compact.
