§391.11 General qualifications of drivers.

Guidance Q&A
Question 6: Does the Military Selective Service Act of 1967 require a motor carrier to place a returning veteran in his/her previous position (driving interstate) even though he/she fails to meet minimum physical standards?

Guidance: No. The Act does not require a motor carrier to place a returning veteran who does not meet the minimum physical standards into his/her previous driving position. The returning veteran must meet the physical requirements and obtain a medical examiner’s certificate before driving in interstate operations.
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