§391.11 General qualifications of drivers.

Guidance Q&A
Question 4: May a motor carrier be exempt from driver qualification requirements by hiring a driver leasing company or temporary help service?

Guidance: No. The FMCSRs apply to, and impose responsibilities on, motor carriers and their drivers. 
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