Guidance on C/TPA determination of test refusal by owner-operator.

Question
Can a consortium/third party administrator (service agent) make the determination that an owner-operator has refused a DOT drug or alcohol test?

Answer 
Yes. See 49 CFR § 40.355(j)(1).
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