
Describes how to resume the follow-up testing plan when changing employers.

[bookmark: _Hlk32502711]Question: 
Employment Change Prior to Completion of Follow-up Testing: Can a driver who tested positive and completed the return-to-duty process change employers before the follow-up testing is completed?

Answer:
Yes, but the new employer must immediately resume the follow-up testing requirements prescribed by the substance abuse professional (SAP)  [§40.307(e)]
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