Drug & Alcohol Testing – Employees Who Test Positive
Section § 382.605: Referral, evaluation, and treatment.
Guidance Q&A
Question 20: May an employee who tests positive be retained in a non-driving capacity?
Guidance: Yes. Before an employee returns to performing safety-sensitive functions, the requirements of §382.605 must be met.

