Section § 382.403: Reporting of results in a management information system
Guidance Q&A
Question 1: The Federal Motor Carrier Administration (FMCSA)regulations are written on an annual calendar year basis. Will foreign motor carriers, using this system, work from July 1 to June 30, or is everything to be managed on a six-month basis for the first year and then fall into annual calendar years subsequently?
[bookmark: _GoBack]Guidance: All motor carriers must manage their programs and report results under §382.403, if requested by Federal Motor Carrier Administration (FMCSA), on a January 1 to December 31 basis. This means that foreign motor carriers will report July 1 to December 31 results the first applicable year. 
