Employers placing non-DOT -covered employees in a random pool
Section § 382.305: Random testing.
Guidance Q&A
Question 15: May an employer or consortium include non-U.S. Department of Transportation (DOT)-covered employees in a random pool with U.S. Department of Transportation (DOT)-covered employees?
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