Guidance on employer joining consortium
Section § 382.305: Random testing.
Guidance Q&A
Question 12: If an employer joins a consortium, and the consortium is randomly testing at the appropriate rates, will these rates meet the requirements of the alcohol and controlled substances testing for the employer even though the required percent of the employer’s drivers were not randomly tested?
Guidance: Yes.
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