Guidance on owner-operator joining consortium

Section § 382.305: Random testing.
Guidance Q&A
Question 11: Is it necessary for an owner-operator, who is not leased to a motor carrier, to belong to a consortium for random testing purposes?
Guidance: Yes.
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