Guidance that the names of drivers tested earlier in the year must be returned to the pool for each new selection
Section § 382.305: Random testing.
Guidance Q&A
Question 6: Once an employee is randomly tested during a calendar year, is his/her name removed from the pool of names for the calendar year?
Guidance: No, the names of those tested earlier in the year must be returned to the pool for each new selection. Each driver must be subject to an equal chance of being tested during each selection process.
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