
Guidance on impact of vacant driver positions on the random pool
Section § 382.305: Random testing.
Guidance Q&A
Question 4: Are driver positions that are vacant for a testing cycle to be included in the determination of how many random tests must be conducted?
Guidance: No. The Federal Motor Carrier Safety Administration random testing program tests employed or utilized drivers, not positions that are vacant.
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