[bookmark: _Hlk32563375]Guidance clarifies the applicability of the DOT drug and alcohol random testing requirements for part-time drivers.
Question
Part-Time Drivers: Do part-time CDL drivers need to be in an employer’s DOT random testing pool? 

Answer
Yes, all CDL drivers of CMVs used in commerce must be included in the DOT random pool at all times. See 49 CFR 382.103.

