Provides guidance for employers working for two DOT covered employers.
Question:
If an employee performs safety-sensitive functions for two different employers, is the employee subject to each of the employer’s DOT drug and alcohol testing programs. 
Answer:
Yes,  the driver must be in DOT random pool for each employer. See 49 CFR  § 382.305 question 8.

