Section § 382.303: Post-accident testing.
Guidance Q&A
[bookmark: _Hlk33008643]Question 2: May an employer allow a driver, subject to post-accident controlled substances testing, to continue to drive pending receipt of the results of the controlled substances test?
Guidance: Yes. A driver may continue to drive, so long as no other restrictions are imposed by §382.307 or by law enforcement officials.
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