Section § 382.301: Pre-employment testing.
Question 3: Is a pre-employment controlled substances test required if a driver returns to a previous employer after his/her employment had been terminated?
Guidance: Yes. A controlled substances test must be administered any time employment has been terminated for more than 30 days and the exceptions under §382.301(c) were not met.
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