Section § 382.113: Requirement for notice.
Guidance Q&A
Question 1: Must a notice be given before each test or will a general notice given to drivers suffice?
Guidance: A driver must be notified before submitting to each test that it is required by part 382. This notification can be provided to the driver either verbally or in writing. In addition, the FMCSA believes that the use of the DOT Breath Alcohol Testing Form, OMB No. 2105-0529, and the Drug Testing Custody and Control Form, 49 CFR part 40, appendix A, will support the verbal or written notice that the test is being conducted in accordance with Part 382.
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