Section § 382.103: Applicability.
Guidance Q&A
Question 8: Is a foreign resident driver operating between the U.S. and a foreign country from a U.S. terminal for a U.S.-based employer subject to the Federal Motor Carrier Safety Administration’s (FMCSA) alcohol and controlled substances testing regulations?
Guidance: Yes. A driver operating for a U.S.-based employer is subject to part 382.
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