§383.95 – Air Brake Restrictions
Guidance Q&A
Question 1: May a driver with an air brake restriction on his or her CDL operate a CMV equipped with a hydraulic braking system that has an air-assisted parking brake release?
 
Guidance: Yes. The air brake restriction applies only to the principal braking system used to stop the vehicle. Section 383.95(a) is not applicable to an air-assisted mechanism to release the parking brake.
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