§383.93 – Endorsements
Guidance Q&A
Question 11: Is a person who operates a custom motorcoach in commerce with a GVWR or GVW greater than 26,001 pounds required to have a passenger endorsement for his or her CDL if the vehicle is designed or used to transport fewer than 16 passengers, including the driver?
 
Guidance: Yes. The motorcoach is a Heavy Straight Vehicle (Group B) under § 383.91 that is designed to transport passengers in commerce. The driver is, therefore, required by § 383.93(b)(2) to have a passenger endorsement. 
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