§383.93 – Endorsements
Guidance Q&A
Question 9: Does a driver who operates a straight truck equipped with a pintle hook towing a full trailer (a semitrailer equipped with a converter dolly) need a doubles/triples endorsement on his or her CDL?
 
Guidance: No. This combination is a truck towing a single trailer. This configuration does not require a driver to have a doubles/triples endorsement on a CDL.
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