§383.93 – Endorsements
Guidance Q&A
Question 6: Does an unattached tote or portable tank with a cargo capacity of 1,000 gallons or more meet the definition of “portable tank” requiring a tank vehicle endorsement on the driver’s CDL?
 
Guidance: Yes.
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