§383.93 – Endorsements
Guidance Q&A
Question 5: Are drivers of double and triple saddle mount combinations required to have the double/triple trailers endorsement on their CDLs?
 
Guidance: Yes, if the following conditions apply:
• 	There is more than one point of articulation in the combination;
• 	The GCWR is 26,001 pounds or more; and
• 	The combined GVWR of the vehicle(s) being towed is in excess of 10,000 pounds.
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