§383.93 – Endorsements
Guidance Q&A
Question 1: Are employees of a governmental agency who drive emergency response vehicles that transport HM in quantities requiring placarding subject to the CDL regulations?
 
Guidance: No, if the vehicle is being operated under the provisions of § 383.3(d)(2).
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