[bookmark: _GoBack]§383.91 – Commercial Vehicle Groups
Guidance Q&A
Question 3: Can a State which expands the vehicle group descriptions in § 383.91 enforce those expansions on out-of-State CMV drivers by requiring them to have a CDL?
 
Guidance: No. They must recognize out-of-State licenses that have been validly issued in accordance with the Federal standards and operative licensing compacts.
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